geman geman

Käännöstoimisto

Marion Arand

Käännöstoimisto

Marion Arand


geman Käännämme suomenkieliset ja englanninkieliset tekstinne tai asiakirjanne saksaksi saksalaisen asianajajan toimesta. Kannattaa luottaa monivuotiseen ammattikokemukseen juridisten tekstien laatimisessa ja muotoilemisessa.

Ammatillinen käännös edellyttää erinomaista tietämystä lähde- ja kohdekielistä. Saksaa äidinkielenäni puhuvana käännän suomen ja englannin tekstejä saksaan. Suomen pysyvän asuinpaikkani vuoksi olen hyvin perehtynyt suomen kieleen sekä suomalaiseen ja pohjoismaiseen kulttuuriin. Erityisesti yleisten tekstien kääntämisessä lähdekielen kulttuurin tuntemus on välttämätöntä.

Erikoistekstien kääntämisessä tarvitaan kielitaito- ja kulttuuriosaamisen lisäksi erityistä asiantuntemusta. Monivuotisesta kokemuksestani asianajajana ja työoikeuden ja liikenneoikeuden erikoisasianajajana Marburgissa (Saksassa) on erittäin paljon hyötyä ammatillisten tekstien kääntämisessä. Sopimuksien laatiminen on minulle tuttua. Ammattitaidoillani pystyn siis tekemään Teille ammattimaisia käännöksiä.


Käännöstoimisto Marion Arand

Marion Arand
Meneskartanontie 121
FIN-99870 Inari
Suomi
© 2018 - 2024

Puhelin
00358 408195108